avantaje

LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI MAI MARI DE 500 RON

Avionul Bump'N Go Educativ Universal

Rating: 0.00 (0 opinii)
Avion educativ cu lumini, sunete si muzica, alfabet si numere in limba engleza.
  • Cod produs: YAN-0032
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
  • Cantitate disponibila: 100 buc.
  • 92 Lei

  • Fără TVA: 92 Lei
Distribuie:

LIVRAM IN TOATA ROMANIA

Pentru localitatile din afara ariilor de operare a firmelor de curierat, se taxeaza doar 9 lei extra, indiferent de numarul de kilometri. Pentru mai multe detalii, contactati-ne!

LIVRARE IN 24 ORE

Comenzi peste 500 lei - Transport gratuit

Comenzi sub 500 lei - cost transport 20 lei

Oferă-ți copilului o atmosferă de distracție.

Avion vine cu diferite butoane care permit copiilor să exploreze și să descopere acțiunile secrete din spatele lor. În combinație cu sunetele avionului interesante, avion prezintă lumini vibrante și colorate pe care copilul tău le va plăcea. În modul de muzică, când bebelușul apasă butonul de pornire, avionul va juca efectul sonor al motorului și mișcarea universală. Între timp, acesta va reda muzică veselă pentru a atrage bebelușul să meargă, să urmareasca, plin de distracție, creând o atmosferă colorată și veselă!  

Copiii se pot juca cu el acasă sau îi pot lua în avioane sau mașini pastrandu-i distrați în timpul călătoriilor, ceea ce face o călătorie mult mai bună pentru toată lumea! Un plan minunat!
Copiii sunt atrași în mod natural de sunete, ceea ce face ca acest avion să aibă efecte sonore care să fie atrăgătoare pentru cei mici.
 


Varsta: +12 luni

Acorda o nota:

Produse similare

Pentru ajutor ne puteti suna la 0771.257.307